Árukereső.hu Árukereső.hu

Melyik dedikált megoldás (SSD/HHD) illik a leginkább a gépedbe? – Használd ki az esus it szakértőinek tudását és tapasztalatát!

2021-04-29
Melyik dedikált megoldás (SSD/HHD) illik a leginkább a gépedbe? – Használd ki az esus it szakértőinek tudását és tapasztalatát!

Dedikált megoldások – miért alkalmazunk ilyeneket, és mi volt ezekkel a termékekkel a célunk?

Munkánk során megannyi emberrel kerülünk kapcsolatba, akik egyből tudatosan és pontosan tudják mire van szükségük. Viszont ez egy viszonylag szűk kör, akik a klienseinek kb. 10-15%-át teszik csak ki. A dedikált megoldásaink a klienseink fennmaradó 85% - 90%-át célozzák meg, akik tudják, hogy milyen eszközük van, de nem biztosak benne, hogy melyiket merevlemezt válasszák hozzá. Technikai támogatást és segítséget ajánlunk a megfelelő megoldás kiválasztásában. Dedikált megoldásaink árában nem csak a termék maga, de a tudás, a támogatás és a kompatibilitási garancia is benne van.

Hogyan készítünk el egy ilyen ajánlatot?

Először arról vesszük fel az adatokat, hogy milyen berendezésekbe van szükség a merevlemezekre. Majd ellenőrizzük a berendezés specifikációját, és pontosan meghatározzuk a technikai paramétereket. Ezt követően olyan termékeket keresünk, melyek legalább olyan jó vagy jobb tulajdonságokkal bír, mint az eredeti. A legutolsó lépés a hétköznapi körülmények közötti tesztelés, tehát az eredeti helyett szóbajöhető alkatrészek működésének vizsgálata, a kérdéses eszközben.

Kinek javasoljuk ezt a megoldást?

Minden rendszergazdának, -integrátornak vagy akár egyszerű felhasználónak, aki pl.: HPE, HP, DELL, LENOVO, FUJITSU, SUPERMICRO - eszközöket használ. Ha azt tudod milyen eszközöd van, de nem vagy benne biztos, hogy mire van szükséged, akkor ez az ajánlat Neked szól. Elég, ha megadod a géped típusát az oldalunkon és meglátod mi fog történni. Ha pedig nem találod, amit kerestél, akkor írj nekünk – segítünk.

Milyen előnyök járnak a dedikált megoldással?

  • Garancia – garantáljuk, hogy a merevlemez kompatibilis és a felelősséget vállalunk érte. Engedd, hogy segíthessünk és levehessük rólad a kiválasztás felelősségének terhét! Ha valami nem jól alakulna, akkor az a mi bajunk lesz, nem a Tiéd – Mi is fogjuk megoldani!
  • Hozzáférhetőség – egyes alkatrészek (PN) nem hozzáférhetőek, és már nem gyártják őket. Ha valamit nem lehet beszerezni, akkor az is a dedikált megoldásunk mellett szól!
  • Ár – a dedikált megoldásaink árai más forgalmazók árainál gyakran (akár sokszorta) alacsonyabbak is lehetnek.
  • Telefonos támogatás – szakértőink rendelkezésedre állnak – engedd, hogy eloszlassuk a kétségeidet!
  • Rugalmasság és magas minőségű Ügyfélszolgálat – kérdezd véleményünket és tudd meg miért érdemes együttműködni velünk, és később is térj vissza hozzánk!

Q&A – vagyis leggyakoribb kérdéseitek!

Kérdés: Mi történik, ha nem működik, amit vettem?
Válasz: Felvesszük veled a kapcsolatot, és megpróbáljuk megoldani a problémát. Elküldjük neked a kicserélendő alkatrészeket, és vagy átvesszük a meglévőt, vagy futárt küldünk hogy átvegye azokat, amik nem működtek.

Kérdés: Mi van, ha valamit a dedikált megoldásokból választok ki, de a beszerelés során kiderül, hogy nem működik?
Válasz: Írj és hívj – megbeszéljük mi a teendő. Az esetek többségében ki- vagy visszacseréljük.

Kérdés: Mi van ha olyan berendezést keresek, ami az oldalon nem található meg? Tudtok nekem találni valamit?
Válasz: Igen – csak írd meg mire van szükséged! Az eszközöknek annyi változata lehet, hogy néha nem könnyű, hogy mindegyikből legyen.

Kérdés: Melyik SSD lenne a legjobb számomra?
Válasz: Csak mondd meg milyen géped van, és mennyi adatot kell menteni é

Több bejegyzés mutatása Április 2021
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel