Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

Miért az ESUS?

"A minőségre sokkal tovább emlékeznek, mint az árra"
Gucci idézet
Küldetésünk
„Azért vagyunk, hogy professzionális, sokéves tapasztalaton és magas kompetencián alapuló IT megoldásokat nyújtsunk.” - Lukács
„Arra törekszünk, hogy szenvedélyünk és mindennapi személyes fejlődésünk a közös elkötelezettség és partnerség útján hozzájáruljon az európai IT-piac fejlődéséhez.” - Simon
„Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért mindent megteszünk azért, hogy találkozásaink hosszú távú együttműködést eredményezzenek.” - Ádám
Az értékeink
Minőség
Mindent megteszünk a szolgáltatás minden szakaszában, a termékek minőségétől kezdve, a tanácsadáson át az Ön megrendelésének teljesítéséig.
Szenvedély
Szenvedélyesek vagyunk és tapasztalatainkat Önnel szeretnénk megosztani.
Tudás
Értünk ahhoz, amit csinálunk, és szívesen megosztjuk tudásunkat, ezért bátran számíthat a szakmai tanácsunkra.
Partnerség
Szeretnénk hosszú távú kapcsolatokat kiépíteni, ezért az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra.
Rugalmasság
Nyitottak vagyunk az innovációra, és a vevők elégedettségére koncentrálunk, ezért mindenkihez egyedileg állunk hozzá.
Rólunk
Az ESUS IT nem egy átlagos webáruház. A kezdetektől egy olyan üzlet létrehozására törekszünk, ahol partnereink számára nem csupán termékeket, hanem technikai segítséget is biztosítunk. Fő célunk, hogy segítsünk a problémák megoldásában, a félvezetők terén birtokolt hatalmas tudásunknak köszönhetően pedig képesek vagyunk megtalálni az optimális megoldásokat Ügyfeleink számára. A sematikus megközelítés helyett mi minden esetben egyedi megoldásokra törekszünk. Tudjuk, hogyan és mit kérdezzünk, hogy megértsük Ügyfeleink igényeit. Felelősséget vállalunk tanácsainkért és azok minden következményéért, ennek köszönhetően nap mint nap számos partnerünk tüntet ki minket bizalmával.
Cégünk 2008-ban alakult és kezdetben leginkább szervermemóriákat kerestünk Ügyfeleink számára. Fejlődésünk a RAM-memóriák területén indult, kezdetben cégünk erre a területre specializálódott. Az ESUS IT-t azért alapítottuk, mert szerettük volna kielégíteni ügyfeleink igényeit, akik számára számos alkalommal nehézséget jelentett egy adott szervermodellhez, munkaállomáshoz, laptophoz vagy Apple márkájú számítógéphez kompatibilis memória megtalálása. Célunk az volt, hogy vezető szereplővé váljunk régiónkban a RAM-memória modulok értékesítésében. Sok év és tapasztalat távlatából ma már biztosan kijelenthetjük, hogy európai viszonylatban is egyedülálló céget sikerült létrehoznunk. Munkatársaink RAM-memóriával kapcsolatos tudásának és tapasztalatának köszönhetően cégünk kiemelkedik a versenytársak közül. Az állandó fejlődés és Ügyfeleink igényeinek szélesebb perspektívából történő megközelítése gyakran szokatlan megoldásokat eredményez, melyekért mi teljes körű felelősséget vállalunk.
Történetünk következő fejezete kínálatunk SSD és HDD lemezekkel való kibővítése volt. Ügyfeleink többet vártak tőlünk, mint kizárólag RAM-memóriák értékesítését. Az SSD és HDD lemezek megjelenése kínálatunk folyamatos fejlesztésének egy logikus lépése volt. Ezt követően különböző verziójú processzorokat, adattárolásra/-archiválásra szolgáló storage megoldásokat, valamint szünetmentes áramellátó berendezéseket vezettünk be kínálatunkba. Mivel cégünk figyel üzletfelei igényeire, a hálózati termékeket is bevezettük kínálatunkba. Célunk egy speciálisan kifejlesztett kínálat kialakítása. Olyan megoldásokat vezetünk be, melyek segítségével az Ügyfél, még ha nincs is pontosan tisztában azzal, hogy mire van szüksége, a berendezés modelljét megadva egyedül is képes lesz megtalálni a megfelelő alkatrészeket.
Az aktuális trendeknek és partnereink igényeinek megfelelően folyamatosan aktualizáljuk kínálatunkat. Aktívan jelen vagyunk a nemzetközi piacokon, európai értékesítésünk pedig folyamatosan növekszik. Szenvedélyünknek, tudásunknak és elkötelezettségünknek köszönhetően egyre több hazai és külföldi ügyfél bizalmát nyerjük el.
Nézze meg, mit írnak rólunk
pixel